Garcea si oltenii

Comedie

REGIA: Sam Irvin


SCENARIUL: Mugur Mihaescu, Radu Pietreanu


CAST: Mugur Mihaescu, Radu Pietreanu, Mirela Stoian, Alexandra Mutu


PRODUCATOR: MediaPro Pictures


ANUL LANSARII: 2002



Scurta prezentare pentru inducerea in eroare a publicului neavizat.


Legenda spune ca atunci cand cele 7 bucati ale pietrei magice se vor uni intr-una singura, magia se va dezlantui si va da triburilor dacice puterea de a stapani lumea.


Intr-un ritual secret, cei sapte preoti antici au reusit sa puna laolalta bucatile magice, insa piatra ar sta si astazi, dupa 2000 de ani, ascunsa in albia unui rau, asteptand sa fie descoperita …


… daca Lila si Axinte, copiii familiei Partag din satul Sadova, nu ar fi dat peste ea din intamplare, in timp ce se jucau prin mlastina de langa casa. Si fara ca macar sa realizeze ce mare descoperire au facut!


Incredibila intamplare a fost insa “detectata” de satelitii savantului Einstein, care numaidecat a anuntat marea descoperire in toata lumea, in ciuda eforturilor agentiilor secrete de a-l opri: problema energiei pentru secolul urmator este rezolvata, iar solutia este in Sadova!


Stirea face rapid inconjurul planetei, iar in sat isi fac in curand aparitia spioni de tot felul, veniti in cautarea pietrei magice. Printre ei se numara vechii adversari David, agent CIA, si teroristul Ival, insotit de frumoasa Angelica.


Si cum in Sadova incep sa circule bineinteles bani falsi, “emisi” de piatra copiilor familiei Partag, tot in drum spre Sadova porneste si politistul Garcea, trimis sa solutioneze cazul: cine stie, poate “iezista o esplicatie” pentru toata nebunia asta internationala.


Intimplarea face insa ca Garcea si David sa se intalneasca… in cele din urma la destinatie va ajunge, culmea, nu David, ci Garcea, deghizat in agentul secret “nambar oan”.

Comentarii

Trimiteți un comentariu